LOGO Isotekstinen versio | Normaali versio

Tiedotteet

Yleistä 
Etusivu 
Toiminta 
Ajankohtaista 
Kuvagalleria 
Talous ja hallinto 
Linkit 
Yhteystiedot 
Merijärvi 
Arkkitehtikilpailu  
Kirkon radiohartaudet

Takaisin | Tiedotearkisto

Haettavana diakonian osa-aikainen (60 %) virka

Pohjois-Pohjanmaalla sijaitsevassa Ylivieskan seurakunnassa on noin 14000 jäsentä. Vilkkaan ja monipuolisen työn jatkamiseksi diakoniatiimiin haetaan uutta työntekijää.

Ylivieskan seurakunnassa on haettavana

DIAKONIAN OSA-AIKAINEN (60 %) VIRKA

Virkaa on hoidettu kokoaikaisena testamenttivarojen turvin ja käytäntöä on päätetty jatkaa ainakin vuoden 2021 loppuun saakka. Perusdiakoniatyön lisäksi erityistyöalana on kehitysvammaisten parissa tehtävä työ ja sururyhmien ohjaaminen yhdessä muiden diakoniatyöntekijöiden kanssa. Viran kelpoisuusvaatimuksena on piispainkokouksen hyväksymä virkatutkinto (Kirkon säädöskokoelma nro 124). Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen.

Ylivieskan seurakunnassa on viisi diakonian virkaa, joista yksi ensisijaisesti Merijärven kappeliseurakunnassa. Virka täytetään 4 kuukauden koeajalla 1.5.2018 alkaen. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § mukainen rikosrekisteriote.

Tiedustelut: johtava diakoniatyöntekijä Satu Similä p 044-7118628 tai khra Timo Määttä p 044-7118611. Hakemukset liitteineen tulee toimittaa 1.3.2018 klo 16 mennessä osoitteella Ylivieskan seurakunnan kirkkoneuvosto, Terveystie 11, 84100 Ylivieska. 

Takaisin | Tiedotearkisto