www.ylivieskanseurakunta.fi

Talous ja hallinto
Merijärvi
Arkkitehtikilpailu

toimii toimitalo Pietarissa, Terveystie 11, p. 044-7118 610. Virasto on avoinna maanantaista keskiviikkoon klo 9.00-15.00, torstaisin 11.00-17.00 ja perjantaisin suljettu.

Kirkkoherranvirastossa työskentelevät toimistonhoitaja Anne Huttunen ja toimistosihteeri Päivi Kallio. Papit - kirkkoherra Timo Määttä, kappalaiset Tuomo Kälviä ja Anne Sumela sekä seurakuntapastorit Veli Matti Linnanmäki, Eeva-Kaisa Laakko - päivystävät virastopäivinä klo 9.00-11.00 kirkkoherranviraston papiston huoneessa. Yhteystiedot.

Jäsenrekisterin ylläpitämisen, virkatodistusten ja sukuselvitysten lisäksi kirkkoherranvirastossa tehdään kasteiden, vihkimisten ja siunaustilaisuuksien ajanvaraukset ja seurakunnan tilojen varaukset. Kyselyt ja tilaukset voi tehdä myös puhelimitse.

Sähköinen asiointi

Virkatodistuksia on mahdollista tilata myös sähköisesti.
Tästä virkatodistustilaukseen