www.ylivieskanseurakunta.fi

Lähelle ihmistä - lähelle Jumalaa - Ylivieskan seurakunta

Uutiset
Yleistä 
Etusivu 
Toiminta 
Ajankohtaista 
Kuvagalleria 
Talous ja hallinto 
Linkit 
Yhteystiedot 
Merijärvi 
Arkkitehtikilpailu 

In English P� Svenska Auf Deutsch
Isotekstinen versio
Seurakuntavaalit 2018

 
Kirkon radiohartaudet


Takaisin | Uutisarkisto

Toimintakate hyvä – kassatilanne heikko

Uutinen Ylivieskan seurakunnan kirkkoneuvoston kokouksesta 16.11.2009:

Ylivieskan seurakunnan kirkkoneuvosto sai talouspäällikkö Paavo Heinolalta katsauksen seurakunnan talous- ja kassatilanteesta. Toimintakatteen toteutuma lokakuun loppuun mennessä on hyvä 72,9 %. Kassatilanne on kuitenkin heikko ja neuvosto päättikin enintään 100.000 euron lainasta tarvittaessa hautainhoitorahastosta. 
   Kirkkoneuvosto luopui siivoustoimen ulkoistamisselvityksestä. Keittiö- ja siivoustoimen esimiehen, Maarit Revon, työalaesityksen pohjalta neuvosto päätti yksimielisesti seurakunnan siivoustoimen hoitamisesta edelleen omana työnä. 
   Sähköinen asiointi otetaan käyttöön Ylivieskan seurakunnassa. Käytännössä päätös merkitsee mahdollisuutta virkatodistuksen tilaamiseen ja seurakuntaan liittymiseen kotisivun kautta. Kirkkoneuvosto sai tietoa Keski-Pohjanmaan it-aluekeskushankkeen etenemisestä ja hyväksyi aluekeskuksen tulevan vuoden talous- ja toimintasuunnitelman. Seurakuntapastori Veli Matti Linnanmäelle annettiin puoltava lausunto ensi vuoden ajan kestävään vuorotteluvapaa-anomukseen. 
   Kirkkoneuvosto nimesi itsenäisyyspäivän seppeleenlaskijat. Jatkovalmisteluun jäivät toimitalo Pietarin käyttöehtojen hyväksyminen muulle kuin seurakunnan omalle toiminnalle sekä keittiöpalveluiden toimintatavat yhdistyksille ja ryhmille. Tuomo Haikolan esitys roska-astioiden hankkimisesta Marian ja Pietarin parkkipaikoille hyväksyttiin valmisteltavaksi.

Takaisin | Uutisarkisto