www.ylivieskanseurakunta.fi

Lähelle ihmistä - lähelle Jumalaa - Ylivieskan seurakunta

Tiedotteet
Yleistä 
Etusivu 
Toiminta 
Ajankohtaista 
Kuvagalleria 
Talous ja hallinto 
Linkit 
Yhteystiedot 
Merijärvi 
Kirkkohanke 

In English P� Svenska Auf Deutsch
Isotekstinen versio

 
Kirkon radiohartaudet


Takaisin | Tiedotearkisto

Kävele Naiselle Ammatti Ylivieskassa 11.9.

Kaikki mukaan Suomen suurimpaan hyväntekeväisyyskävelyyn

Tukea ja solidaarisuutta kehitysmaiden naisille

Kävele Naiselle Ammatti liikuttaa suomalaisia satojen vapaaehtoisten voimin. Sen avulla kerätään lahjoituksia kehitysmaiden naisten koulutuksen ja toimeentulon edistämiseksi. Naisten työllistyminen vaikuttaa merkittävästi koko perheen ja kylän hyvinvointiin.   

Kävele Naiselle Ammatti –viettää juhlavuottaan

Naisten Pankin valtakunnallinen Kävele Naiselle Ammatti viettää 10-vuotisjuhlavuottaan. Se on vuosien aikana kasvanut satojen vapaaehtoisten työn tuloksena. 

-Kymmenen vuoden aikana Kävele Naiselle Ammatti –tapahtumat ovat keränneet varoja 16 667 Ammatin verran. Euroissa tämä on huimat 500 000.  Vapaaehtoisten järjestämiä Kävele Naiselle Ammatti –tapahtumia on ollut vuosien aikana 16 maassa. Tapahtumat ovat liikuttaneet t 10 000 henkilöä, kertoo Kävele Naiselle Ammatti valtakunnallisen työryhmän toinen vetäjä Kristiina Ylikunnari. 

Ylivieskassa kävellään toista kertaa

Ylivieskassa Kävele Naiselle Ammatti –tapahtuma on toista kertaa Suvannon kappelilla keskiviikkona 11.9. klo 18.

Tapahtuman ohjelmaan kuuluu kävelyn lisäksi ohjattu alkulämmittely, arpajaiset sekä kahvimahdollisuus. Kävelyreitit ovat helppokulkuiset, joten mukaan voi tulla myös vaunujen ja rollaattorin kanssa. – Tämä on iloinen tapahtuma, johon on helppo tulla yksin, perheen kanssa tai vaikka työporukalla hyvän asian puolesta, kannustaa Ylivieskan järjestelyissä vapaaehtoisena toimiva Kaija Arhio. – Jokainen lahjoitus on arvokas, sillä täällä pieni summa on kehitysmaassa merkittävä ja apu menee varmasti perille!

Kuva: LC Ylivieska/Savisilta kutsuu ylivieskalaisia kävelemään ja auttamaan kehitysmaiden naisia ja äitejä omaan toimeentuloon ja yrittäjyyteen!

Naisten Pankki (www.naistenpankki.fi) on suomalainen valtakunnallinen vapaaehtoisverkosto, joka kerää lahjoituksia kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon kehittämiseksi kestävän kehityksen periaattein. Järjestämme tapahtumia, tempauksia ja keräyksiä.  Naisten Pankki on kerännyt vuodesta 2007 lähtien varoja jo 15 miljoonaa euroa kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja omaehtoisen toimeentulon tukemiseen. Tukea on tähän mennessä saanut yli 59 000 henkilöä. Kun perheenjäsenet lasketaan mukaan, tuen saajia on yli 290 000 ihmistä 

Hankkeiden toteutuksesta vastaa Kirkon Ulkomaanapu. 

Takaisin | Tiedotearkisto