www.ylivieskanseurakunta.fi

Kirkon radiohartaudet

Takaisin | Tapulin juurelta -arkisto

Kiitollisin mielin kesälomalle

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen.
Kauniisti joka paikkaa koristaa kukkanen.
Nyt siunaustaan suopi taas lämpö auringon,
se luonnon uudeks luopi, sen kutsuu elohon.

Kesä. Ihana kesä on täällä! Nyt on hyvä hetki hieman tarkastella taakse jäävää kerhovuotta.

Syksyllä kaikki oli uutta ja jännittävää. Oli uusia kerhoryhmiä, kerholaisia, kerhokavereita ja perheitä. Ihan uusia kasvoja sekä vanhoja tuttuja. Yhdessä tutustuimme toisiimme ja loimme luottamusta sekä turvallista oloa. Opettelimme myös kerhon sääntöjä.

Pikkuhiljaa kerhon toistuvia juttuja tiesi jo innolla odottaa. Päiväkerhoissa mietittiin, kukahan on tänään päivänhenkilö, askarrellaanko jotain jännittävää, onko jotain vauhdikasta tiedossa liikuntasalissa vai mennäänkö testaamaan leikkipihan telineitä… Perhe- ja ekavauvakerhoissa päivänohjelman pystyi näppärästi tarkistamaan heti kuvakorteista.

Kaikissa kerhoissa oli aina myös hartaushetki. Siellä saimme hiljentyä yhdessä ja elämyksellisesti kuulla rakastavasta taivaan Isästä. Yhteinen ”Isä, Poika ja Pyhä Henki” –lausahdus triangelin tahdittamana aloitti ja päätti jokaisen hartaushetken.

Kiitollisin mielin voimme jäädä kerhoistakin kesälomalle. Saamme huolettomina nauttia taivaan Isän huolenpidosta ja kesäisestä luonnosta. Auringosta, lämmöstä, kesäisestä sateesta, lintujen laulusta, sammakoiden kurnutuksesta, lempeästä tuulesta, jäätelöistä, mansikoista….

Hyvää ja siunattua kesää jokaiseen kotiin toivottelee lapsityön tiimi!

Kuva: Heidi Vuolteenaho

Takaisin | Tapulin juurelta -arkisto