www.ylivieskanseurakunta.fi

Kirkon radiohartaudet

Takaisin | Tiedotearkisto

Suurkonsertti Oulun tuomiokirkossa Ylivieskan kirkon hyväksi

Ylivieskan seurakunnan kirkko tuhoutui tulipalossa pääsiäislauantaina 2016. Seurakunta järjestää uuden kirkon rakentamiseen ja varainkeruuseen liittyen kirkkokonsertin 15.6. klo 19 Oulun tuomiokirkossa. Konsertissa kuullaan Frigyes Hidaksen Requiem for Peace –teos, jonka esittävät Lapin Sotilassoittokunta ja Jokilaaksojen Oratoriokuoro. Orkesteri ja kuoro toteuttavat konsertin talkooperiaatteella. Konsertin kapellimestarina on Jaakko Nurila. Kuoron kokoamisesta ja harjoituksista vastaa Marita Kaakinen. Solisteina laulavat Virva Puumala (sopraano), Airi Tokola (altto), Aki Alamikkotervo (tenori) ja Markku Liukkonen (basso). Konsertissa kuullaan piispa Samuel Salmen ja kirkkoherra Timo Määtän tervehdykset. Lipun hinta on 25 euroa. Ennakkomyynnistä vastaa lipputoimisto.fi, jonka välityksellä ennakkomyynti Oulun seudulla myös Musiikki-Kullakselta.

• Linkki lipunmyyntiin: http://www.lipputoimisto.fi/TilaisuusPublic.aspx?id=17240

Takaisin | Tiedotearkisto