www.ylivieskanseurakunta.fi

Isotekstinen versio

Takaisin | Tiedotearkisto

Kysely ylivieskalaisten suosikkivirsistä

Niko Salmisen suosikkivirsi on 543 Valkeus iankaikkinenVirret ovat kirkkomme todellinen aarre. Ne kertovat yhteisestä uskostamme, niitä veisataan yhdessä ja niitä käytetään yksityisessä rukouksessa. Virret koskettavat eri-ikäisiä seurakuntalaisia. Niiden sanat ja sävelet voivat tulla rakkaiksi ja painua syvälle sydämeen. Mikä on sinulle rakas virsi?

Minulle tärkeä virsi on virsi 543 "Valkeus iankaikkinen". Virressä pyydämme: "Kun ystävien seurassa viihdymme vapaahetkin, niin valollasi kirkasta, puuhamme hupaisetkin." Seurakunta kokoaa eri-ikäisiä Jumalan lapsia iloisissa merkeissä, luottaen Jumalan hyvyyteen ja runsaaseen armoon.

Reformaation 500-v merkkivuoden kunniaksi kyselen ylivieskalaisten suosikkivirsiä internet-kyselyllä. Lisäksi Suvannon kappelilla on laatikko, johon voi laittaa paperilla oman suosikkivirtensä. Suosituimpia virsiä veisaamme Suosikki-virsi-illassa Reformaatioviikolla Suvannon kappelilla 2.11.17 klo 18.00.

Klikkaa tästä kyselyyn!

Takaisin | Tiedotearkisto