www.ylivieskanseurakunta.fi

Lähelle ihmistä - lähelle Jumalaa - Ylivieskan seurakunta

Tapulin juurelta
Yleistä 
Etusivu 
Toiminta 
Ajankohtaista 
Kuvagalleria 
Talous ja hallinto 
Linkit 
Yhteystiedot 
Merijärvi 
Arkkitehtikilpailu 

In English P� Svenska Auf Deutsch
Isotekstinen versio

Seurakuntavaalit 2018
Kirkon radiohartaudet


Takaisin | Tapulin juurelta -arkisto

Törmälässä leireillään

Kesä on saapunut ja niin ovat leiritkin. Törmälän leirikeskuksessa ei ole kovin montaa hiljaista hetkeä kesän aikana. Seurakunta järjestää tänäkin kesänä monenlaisia leirejä kouluikäisille lapsille ja tietenkin myös rippikoululeirejä nuorille.
 

Heti kun koululaiset olivat jääneet kesälaitumille, joukko kouluikäisiä lapsia saapui Törmälään. Kesän ensimmäisellä lastenleirillä juhlistettiin Suomen 100v juhlavuotta erilaisten suomalaisuuteen liittyvien askartelujen, kilpailujen ja leikkien muodossa. Leirin hartauksissa kiitettiin Taivaan Isää turvallisesta ja hyvästä kotimaasta. Kesän aikana seurakunnan leireille osallistuu yli 200 kouluikäistä lasta.
 

Kun leirikesä oli avattu lastenleirillä, olikin seuraavaksi nuorten vuoro. Isoset ja ohjaajat valmistautuivat Törmälässä ottamaan vastaan joukon rippikoululaisia viikoksi leirille. Riparilla juteltiin, laulettiin, naurettiin, itkettiinkin, pohdittiin, hiljennyttiin, opittiin uusia asioita Jumalasta, uskostamme ja toinen toisistamme. Leirillä valmistauduttiin myös tuleviin seurakuntavaaleihin 2018, harjoittelemalla äänestyskäytäntöjä konfirmaatiolaulun äänestyksessä. Monet tämän vuoden rippikoululaiset ovat ensi vuoden vaalien aikaan saavuttaneet 16 vuoden iän ja ovat oikeutettuja äänestämään. Kesän aikana seurakunnan Törmälän rippikoululeireille osallistuu yli 100 nuorta.

Leirit ovat hyvin mieleenpainuvia kokemuksia. Niitä on mukava muistella vuosienkin päästä. Millaisia leirikokemuksia ja –muistoja sinulla on?

Nuorisotyönohjaajat
 

Takaisin | Tapulin juurelta -arkisto